vineri, 8 octombrie 2010

Si inca nu am inceput

Azi nu se mai rasfoieste, asadar azi am scrolluit cateva pagini, adica cateava www-uri in cautare de ceva care sa imi capteze atentia, sa ma zdruncine nitel. Politica, vorbe goale, bote, criza, fmi, frauda, iri, gigi, viol, scumpiri, fumuri etc. Ce dracu e rahatul asta?

Am uitat cum a fost anul trecut pe vremea asta si oricum este irelevant, dar gandesc, imi amintesc, compar, cantaresc cuvinte dizolvate ieri… ieri… ieri… si astazi… maine va fi tot acum.

Ne oprim inainte sa pornim. Suntem intr-o continua competitie cu lumea si cu noi insine, iar lumea este in competitie cu noi si noi intre noi si voi intre voi si… oi intre noi… voi.

Ratacim gandind si murim traind. Ploaia nu a fost niciodata in conflict cu pamantul, doar cu ignoranta omului. Asta doar asa, ca fapt divers.

Ucidem in cautarea nemuririi. Urmarim umbre si ne cacam pe noi de frica cand ele ne urmaresc pe noi. Ne place la nebunie acest joc. Viata pentru noi este echlibristica iar eu as vrea sa fiu cel care face firul sa plesneasca sub talpile noastre.

Nu inchideti ochii.

Trebuie sa vedem tot.