vineri, 18 septembrie 2009

Cu stomacul intors si buzunarele goale


Ce sperante mai poti sa ai intr-un viitor mai bun in tara asta uitata de lume si pradata de toate lighioanele care sug si ultima vlaga din ea?
Ce pretentii poti sa ai de la generatiile care acum se formeaza intr-un invatamant facut praf si pulbere?
Sa ne mai mire atitudinea italienilor cand ne fac pe toti tigani? De exemplu voi cum ati reactiona daca v-ati trezi peste noapte linga blocul vostru cu o haita de nespalati, veniti cu mic cu mare (10 familii fiecare cu 8 membrii), cazuti parca din evul mediu? Indivizi care vin cu pretentia ca cineva e obligat sa le suporte nesimtirea, incultura, impertinenta si apucaturile de stapanatorii lumii, pe motiv ca sunt cetateni europeni.
Ce, doamne iarta-ma, mai poti sa speri cand vezi oameni pusi (NU neaparat alesi) la carma tarii care nu fac absolut nimic in afara de sa se certe, sa dezbata si sa promita?
Mi se intoarce stomacul cand ii vad pe la tv. Futa-va Stalin de incompetenti, apoi eu va platesc sa imi faceti mie spactacol pe la talk-showuri si sa le cresteti alora audientele, sau va platesc cu speranta ca cineva o sa se gandeasca si la binele meu? Va bateti joc de tara asta, sistematic, de 20 de ani. Ati adus-o la sapa, ingropata in datorii. Unde e mana aia de fier care sa faca ordine in haosul asta? Unde e omul care sa aduca prosperitate acestei tari pline de resurse si potential din toate punctele de vedere?
Da, vin alegerile peste doua luni. Cine oare mai este suficient de naiv incat zica din nou "Eh lasa ca asta o fi mai bun"? Sa mearga Satana sa va mai voteze! Absolut nici unu nu sunteti capabil sa schimbati ceva in bine in tara asta. Asadar, imi e jena de toata clasa politica. Nimic nu poate sa compenseze dezamagirea fata de faptul ca nu vad o speranta in vre-un candidat la presedintia Romaniei. Ati facut un popor intreg sa se simta strain in propria tara, oamenii nimanui, exploatati si apoi ignorati cu desavarsire.
Asa sa va ajute Dumnezeu si tot EL sa va ierte. Din partea mea sa crapati toti!